Jobb med dine tanker og følelser, og få frem ditt beste «jeg»! Ta kontakt og prøv ut ønsket standardpakke

Jeg tilbyr timer både online og face- 2- face (enten ved oppmøte eller hjemmebesøk).

1. STRESS NED- Pakken

Stress ned betyr nødvendigvis ikke å roe ned, men å REDUSERE stresshormon nivået i kroppen.

Her vil du lære effektive teknikker for å få ned negativ lagret stress og få en kropp med mindre vondter.

3. ENERGIZED- Pakken

En good boost- med nærmest umiddelbar effekt!
Pakken hjelper deg å nå mer og jevn energi gjennom dagen og gi deg større evne til å jobbe mot målene dine!

Når man nyter noe, så øker man produksjon av oksytocin (kroppens lykkehormon) som gir oss en rask godfølelse i kropp og sinn. Denne pakken forsterker også velvære, selvfølelse, humor og tillit.

2. BLISSFUL SLEEP- Pakken

Uten en god søvn fungerer man ikke. Kroppen setter i gang en rekke prosesser mens vi sover. Sammenhengende søvn gir kroppen tid til å vedlikeholde immunforsvaret og gjenoppbygge vev og organer. En god natts søvn gir også hjernen verdifull hvile, gjør oss mindre irritable og mer opplagte for dagen som kommer. I denne pakken får du hjelp til å skjønne hva som kan hjelpe deg å falle i dyp søvn og sove bedre!

4. HJERNETRIM- Pakken

Vil du hjelpe kroppen å reparere seg selv og gjøre deg mer ung og vital – helt ned på gennivå? Da, er dette noe for deg!
Pakken inneholder en spesifikk øvelse fra Østen som bidrar til å skape større hjerne, bedre hukommelse og mindre betennelse i kroppen din og mye mer!

Bli kjent med «TELOMEREVENTYRET» på LIVSLYSTMAGASINET – https://www.livslyststudio.com/668/3-mental-trening-som-gjor-deg-ung-og-vital/