«Pust inn og pust ut, og få frem din beste side!»

En hverdag med mindre stress og mer livsglede er det beste en kan gi til seg selv og andre. Gjennom å opparbeide meg en tverrfaglig kompetanse innen: endringsprosesser, stressmestring, mental trening, relasjonsbygging, motivasjon, empowerment og læren om hormoner (endokrinologi, epigenetikk, hjerneforskning) fikk jeg en betydelig innsikt i hvordan kropp og sinn henger sammen og rollen PUSTEN spiller på vår helse. Jeg brenner for å gjøre noe meningsfylt i livet og bidra til vekst og utvikling.  Å hjelpe noen med å skape positive endringer i livet, å bidra til ens vekst og utvikling gir meg energi og en mening! Jeg har selv hatt stor nytte av å bruke mentale verktøy, og ønsker å dele dette med deg.

Hvorfor?

I mange år har jeg undervurdert meg og mine evner. Jeg trodde at jeg ikke var god nok. Jeg følte meg mislykket, ulykkelig, lite motivert, engstelig , bekymret og flaut for å møte verden. Jeg begynte å innbille meg hva andre tenkte og følte om meg. Jeg begynte å miste meg selv i mørket.

Hver gang noen spurte meg «hva gjør du for tiden? eller «hva jobber du med?», falt jeg i en ond sirkel med tvil og skam. Jeg hadde rett og slettt ingen anelse om hva jeg gjorde eller hvem jeg var. Til tider begynte jeg å stille spørsmål rundt min verd. Jeg opplevde dårlig søvn om nettene, og vanskeligheter med å glede meg over det livet hadde å by på.

Jeg er velsignet med en vakker familie. Jeg er mamma til 2 fantastiske barn, har en elskverdig mann, et hjem, venner og god økonomi, men jeg følte ofte at jeg manglet noe i livet mitt- meg selv.

Jeg følte meg meningsløs og visste ikke hvordan jeg skulle bevise at jeg var verdig. I stedet for å finne en løsning håpet jeg kontinuerlig på at mannen min, barna mine, familien eller vennene mine skulle fjerne de nedverdige tankene jeg hadde om meg selv. 

I reisen om å finne meg selv, møtte jeg på mange mennesker som jeg lærte mye av.  Jeg skjønte at den eneste personen som faktisk har makten til endre livet mitt var MEG!  Jeg innså at jeg trengte å elske meg selv, akseptere meg selv og endre min selv-snakk for å leve et liv fylt med glede, stolthet, suksess, og mange drømmer. Jeg begynte sakte å lære å akseptere meg selv fullt ut, og jobber stadig med å forvandle mine såkalte «svakheter» til å bli min styrke.

Jeg tilegnet meg verdifull kunnskap om kropp og sinn og hvordan de henger sammen. Jeg lærte måter å kunne skru på de gode genene. Jeg lærte teknikker for å få frem min beste «jeg». Ved å endre på innsiden så jeg store positive endringer på utsiden. Jeg lærte at det umulige kan bli mulig. Alle har mye nytte av å jobbe med tankene og  sine følelser, her brenner jeg for å bidra med min kunnskap og erfaring.

Jeg har akademisk bakgrunn i ledelse og organisasjonspsykologi og har erfaring fra kontor/administrasjon. Jeg har også en tverrfaglig utdannelse innen stressmestring som er min grunnlag for å gjøre en forskjell for deg.   Jeg ønsker å hjelpe deg med å ha det bra med deg selv, kjenne deg selv, kartlegge dine ressurser og finne riktige arenaer for å bruke det– for en ressurs har ingen verdi om det ikke har en arena! Ved å lytte, være tilstede og heie på deg, kan uoppdagede sider ved deg komme frem- slik jeg fant mine! Jeg har en grunnleggende tro på at alle «problemer» kan løses, og at livets utfordringer kun gjør deg sterkere.

Jeg er ydmyk og respektfull i møte med andre mennesker. Mitt mål er å bistå den enkelte å møte hverdagen med pågangsmot, overskudd, håp og positivitet- enten om det er på jobben, på hjemmefronten eller begge deler.

Jeg beskriver meg som engasjert og blid person og er opptatt av:

 • din utvikling og måloppnåelse
 • selvledelse
 • enkel og åpen kommunikasjon
 • å skape godfølelse
 • å vise medfølelse
 • å se sammenheng mellom kropp og sinn
 • å skape trygge samtaler
 • å bruke personlige erfaringer som lærdom
 • å sette realistiske og gode mål
 • å vise respekt for egen og andres bilde av verden
 • å være aldri utlært! – da livet er en lære!

Jeg gleder meg til å kunne hjelpe deg!